Mert tényleg különlegesek

Én már közel öt cégnél dolgoztam, na nem azért, mert ennyire nem bírnám sehol, vagy engem ennyire nem bírnának elviselni egy vállalatnál sem, hanem mert közel húsz éve tengetem napjaim a munkapiacon. Közgazdászként a legfontosabb számomra, hogy olyan projektek megvalósításában vehessek részt, amelyek hosszú távra szólnak és stratégiai szerepük van. Éppen ezért általában egy-egy projekt cégnél helyezkedem el, a megvalósítás idejére, az üzemeltetés idején azonban én már egy másik projekt megvalósításában tevékenykedem. Mivel mindegyik általam vállalt projekt gigantikusnak mondható, ezért általában ezek megvalósítása öt- tíz és között tendál és nagyon sok különböző céggel dolgozok közben együtt.

Kisebb és nagyobb vállalkozók viszik véghez ugyanis a részfeladatokat, amelyek koordinálása és pontos lebonyolítása, a minőség biztosítása az én feladataim közé tartozik. Ugyanúgy, mint a megfelelő munkavédelem. Ez egy ilyen építkezés, projekt megvalósítás eseték kiemelt fontosságú, mert hát senkinek sem hiányzik egy üzemi baleset vagy más hiba, esetleg haláleset. Ekkor ugyanis az egész projektet valamiféle sötét lepel fedi el és biztosan nem tudja azt az elvárt eredményt hozni később, amit a tulajdonos szánt neki.

Ebből következik, hogy mi csak olyan munkavédelemben jártas cégekkel dolgozunk, akár a kisebb részprojekteken is, akik tényleg szakmai alapokon nyugvó, valódi és biztos védelmet nyújtó rendszert igyekeznek és képesek kiépíteni számunkra. Nekünk nem elég egy törvényi megfelelőséget biztosító alaprendszer és dokumentáció. Meg kell mondjam őszintén, nagyon nehéz ilyen céget találni, ezért én akit fellelek, igyekszem hosszú távon magammal vinni. Így dolgozom együtt már évek óta például a https://activesafety.hu/ csapatával, akik tényleg különlegesek, mert nem elégszenek meg a jó rendszerrel és annak védelmével, mindig folyamatosan jár az agyuk és csiszolnak rajta, hogy még jobb és még tökéletesebb biztonságot tudhassunk magunkénak ezen a téren. Különlegesek számomra, és velük szeretek a legjobban dolgozni.