Kétségbeejtő helyzet, gyors megoldással

Az ember bármennyi ideje is dolgozik egy nagy vállalatnál, akárhány kollégát ismer és számíthat a segítségére, egy-egy váratlan szituáció vagy nehéz helyzet bizony mozgásképtelenné tudja tenni, és akár még úgy is érezheti, több év, vagy akár több évtized tapasztalattal is a háta mögött, hogy bizony nem tudja megoldani a helyzetet, és feloldhatatlan akadályba vagy megoldhatatlan feladatba ütközött. Velem is megesett ez, nem is olyan régen. Mondanom sem kell, hogy egyrészt nem voltam rá felkészülve, másrészt pedig fogalmam sem volt, hogy hogyan tudnám feloldani a helyzetet.

Én ugyanis egy marketing cégnél dolgozom, már jó ideje és azt gondoltam, hogy már szinte minden kérést tudok teljesíteni, mert vagy van kapcsolat, vagy tudom, hogy kitől kell a megoldásra tanácsot kérni. Persze az ember amikor elbízza magát mindig szembejön egy pofon az élettől, ami kicsit visszatereli az alázat medrébe, és velem is hasonlóképp történt. Jött ugyanis egy ügyfél, aki olyan tevékenységi kört folytatott, amivel én még ilyen reklám szektorban nem találkoztam, ugyanis különleges kinézetű és még különlegesebb ízvilágú étleket készített, és egyrészt erre szeretett volna felépíteni egy kampányt, amiben sokan megismerik, másrészt pedig egy weboldalt, ahol ezeket az ételeket megismerhetik.

Persze el is kezdtük a közös munkát, és mindenki, én is tudtam, hogy itt annyira fontos a kinézet, hogy nagyon gyorsan szükségem van egy olyan csapatra, akik élen járnak a témában, vagyis ételfotózás budapest vonzáskörzetében. Kérdezősködni kezdtem és hamar jött is a volt ügyfeleim többségétől ajánlás, és két ember is hihetetlen jó véleményt írt a Fotoda csapatáról, ezért meg is kerestem őket. Bár nagy volt a kezdeti rémületem, hiszen ételfotózás témakörében még sosem kellett dolgoznom, de hála a jó égnek az ajánlás nagyon jó volt, így a megoldás nem csak gyors de tökéletes is.