A tökéletes szolgáltatás

Amikor a cégemet alapítottam még fogalmam sem volt, hogy hogyan, miként fogom megoldani a rám leselkedő feladatokat, hiszen nem csak hogy azt mondhatom, hogy a környezetemből senki sem támogatott, hogy egyetlen rokonom vagy családtagom, de még csak barátom sem volt, aki mellém állt volna, és segítette volna a munkámat, de igazság szerint mindenki csak hátráltatott. Egyetlen alkalommal sem kaptam bátorító szavakat, viszont kritikát és nemtetszést annál inkább meg tudott fogalmazni számomra mindenki. Egészen egyszerűen hatalmasat csalódtam a környezetemben, és tudtam jól, hogy igazság szerint csak arra várnak hogy egyetlen egyet hibázzak vagy egyetlen egyszer bejöjjön a negatív jóslatuk, és akkor aztán a maradék energiámat és lendületemet is elveszik sajnos.

Persze én sem hagytam magam, és minél jobban próbáltak engem leterelni a saját utamról, annál inkább mentem a céljaim felé, és annál hevesebben és annál nagyobb energiákkal vetettem bele magamat a munkába. Meg is lett az eredménye, persze nem egyedül, hanem külső szolgáltatók segítségével. Azt kell mondjam, hogy szinte már a kezdetektől iszonyat fontos volt számomra, hogy minden egyes feladatra a legtökéletesebb szolgáltató csapat álljon a rendelkezésemre, és ezért meg is tettem mindent a kiválasztáskor, mint ahogyan gyakorlom ezt a mai napig is.

Most már egy több mint húsz főt foglalkoztató vállalkozás vagyunk és igazság szerint most kellett keresnem egy olyan xiaomi szerviz csapatot, akik tökéletes munkájukkal és gyors eredményekkel rendelkezésre tudnak állni a céges telefon flotta javítás feladataira, és azt kell mondjam, hogy itt is képes voltam hónapokig keresgélni még rá nem találtam a xiaomiszervizshop.hu csapatára, akikkel maradéktalan meg vagyok elégedve. Tudom, hogy hosszú távon számíthatok majd rájuk és hogy tökéletes biztonságban vannak a készülékeink és az adataink egyaránt. Nekem pedig nem is kell több. Minden téren csak a tökéletes.