A főnöknőm ajándéka

A nők bizonyos szempontból másabbak sokkal mint a férfiak és bizonyos szempontból szinte teljesen hasonlóak tudnak lenni, és a szép az egészben, hogy ez nem függ mástól, csak az embertípustól és habitustól. Az én főnököm például egy nő, de rengeteg dologban vetekszik egy férfi habitusával. Nagyon furcsa látni, hogy bár ízig vérig nő kívülről, szereti a szép nőies dolgokat és imádja a kiegészítőket, de belülről egy férfi harcossága bújik meg benne, és ha kell bátran harcba száll akár az embereiért, akár a divízióért, nem igazán ismer ilyen téren félelmet.

A legutóbb például szülinapja volt és mi mindig meg szoktuk lepni egymást, és olyan dolgot szerettünk volna adni neki, ami mindkettőt kiszolgálja. Én pedig észrevettem hogy az okos órájához a szíj már eléggé el van öregedve. Mivel ő akadályfutó, ami azt gondolom ezt az erős énét erősíti, de azért az óra minden nap a kezén van és a szíj és tökéletes kiegészítőként szolgál az amúgy mindig nagyon gondosan összerakott szettjéhez.

Éppen ezért két apple watch szíj lett az ajándéka. Egy fekete strapabíró, amit fel tud venni akár a sima futásokhoz, akár az akadálypályás versenyekre, mert a saras, vizes árkot is nagyon jól bírja, és egy gyönyörű női piros, hiszen a piros a kedvenc színe és tökéletesen ki fogja egészíteni a mindennapi megjelenését ha felveszi közénk. Ezeket a szíjakat pedig nagyon könnyen és egyszerűen lehet cserélni, úgyhogy biztosan mindkettőt hordani tudja majd. Már alig várom hogy kibontsa, biztos vagyok benne hogy nagyon tetszeni fog neki, és hogy azt is értékelni fogja, hogy olyan ajándékot kapott tőlünk, ami mindkét oldalát egyszerre erősíti.